11:23 / 06.01.2019.

Autor: HRT

Bayern kaznio Riberyja: Koristio je riječi koje ne možemo prihvatiti

Franck Ribery (Slavko Midzor/PIXSELL)

Franck Ribery (Slavko Midzor/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Bayern München kaznio je Francka Ribéryja i "udario" ga po džepu zbog ispada Francuza na društvenim mrežama.
Bayern München kaznio je Francka Ribéryja i "udario" ga po džepu zbog ispada na društvenim mrežama.

- Koristio je riječi koje mi kao FC Bayern München ne možemo prihvatiti i koje Franck nikada ne može koristiti kao uzor, kao igrač FC Bayerna. Jučer sam dugo razgovarao s njime i rekao mu da će dobiti tešku kaznu. On je prihvatio ovu kaznu, rekao je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić na trening kampu u Dohi te rekao kako će kazna biti novčana.
Ribery je u petak navečer večerao u poznatom restoranu u Dubaiju kod Nusreta Gokcea, poznatijeg kao "Salt Bae". Francuz i njegova supruga pohvalili su se obrokom, odnosno odreskom umočenim u 24-karatno zlato vrijednosti od 1200 eura. To se nije svidjelo njegovim pratiteljima koji su kritizirali njegov način života. Tada je slijedio žestok odgovor Riberyja.

- U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenog kondoma, napisao je Ribery te nastavio s ružnim riječima i psovanjem.
- Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi, poručio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!