23:09 / 20.02.2019.

Autor: HRT

[ANALIZA] Samovojska: Atletico je "pojeo" Juventus!

-

-

Foto: - / -

Atletico je "pojeo" Juventus u drugom poluvremenu. Nevjerojatno koji je to bio intenzitet igre, komentirao je Anton Samovojska.
Atletico Madrid je u fantastičnom drugom poluvremenu pregazio Juventus u prvom susretu osmine finala Lige prvaka i uoči uzvrata u Torinu u sjajnoj je situaciji. Analizirali smo tu utakmicu.

- U drugom poluvremenu Atletico je pregazio Juventus u svakom segmentu nogometne igre. Oni gaje takav stil, ako s njima kreneš u takav "fajt" kakav oni vole igrati jako je teško, smatra Igor Cvitanović.
- Atletico je "pojeo" Juventus u drugom poluvremenu. Nevjerojatno koji je to bio intenzitet igre. Atletico je sve do posljednjih nekoliko minuta bio fenomenalan, a onda se, istina, moglo dogoditi da Juventus smanji ili čak izjednači, bio je Bernadeschijev udarac,  pa prilika Ronalda. Neki misle da je 2:0 opasan rezultat, ali realno 2:0 je jako velika prednost, smatra Anton Samovojska. - Simeone je vukao odlične poteze, uveo je na primjer Moratu, ali nisu presudni bili ti njegovi potezi, nego to što je u drugo poluvrijeme ušao jedan još drskiji i još, rekao bih čak bezobrazniji Atletico, koji je opet pokazao da je najjači na oduzetoj lopti i u prekidu, dodao je Samovojska.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!