11:42 / 22.02.2020.

Autor: A.M./I.D.M./HRT

Zubac za HRT: Reprezentaciju sam propustio jednom i nikad više

Screenshot: HRT

Screenshot: HRT

Foto: - / HRT

Hrvatski reprezentativac i košarkaš LA Clippersa Ivica Zubac razgovarao je s našim Ivanom Dorianom Molnarom
Hrvatski reprezentativac i košarkaš LA Clippersa Ivica Zubac razgovarao je s našim Ivanom Dorianom Molnarom o svojoj tekućoj sezoni, budućnosti, drugim hrvatskim igračima u NBA ligi, igranju za reprezentaciju i mnogim drugim temama. O igranju za nacionalnu vrstu kaže:
- Naravno, to nikad nije upitno za mene. Samo jednom sam propustio reprezentaciju, nakon prve NBA sezone, gdje sam se borio za svoj ugovor, koji mi nije bio garantiran, ali nikad ni prije ni poslije nisam propustio. Ako ne bude ozljeda uvijek ću se odazvati na poziv, rekao je. O kvalifikacijama koje Hrvatskoj slijede u Splitu misli: - Igramo kod kuće u Splitu, to je veliki poticaj, velika motivacija za sve nas. Vjerujem da se s publikom na leđima možemo kvalificirati na Olimpijske igre! Osvrnuo se i na igranje s LeBronom Jamesom u Lakersima.
- Ostavio je dojam super čovjeka i velikog profesionalca koji je i nakon 15-16 godina u ligi, bez obzira na svoje ime i sva ostvarenja, i dalje najveći radnik, uvijek prvi u dvorani. Samo što sam bio uz njega iz dana u dana dosta sam naučio o profesionalizmu i o tome kako se svaki dan poboljšavati, kaže hrvatski centar. Zanimljiv i iscrpan razgovor sa Ivicom Zubcem pogledajte u videu!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!