09:13 / 12.03.2020.

Autor: A.M./HRT

Zaraženi Gobert prije dva dana u šali dirao novinarske mikrofone

Gobert trlja mikrofone prije dva dana

Gobert trlja mikrofone prije dva dana

Foto: - / -

Nakon što je suigrač Bojana Bogdanovića Rudy Gobert potvrđeno pozitivan na koronavirus prekinuta je NBA liga, a ironično je da se prije nekoliko dana javno šalio na račun situacije.
Nakon što je suigrač Bojana Bogdanovića Rudy Gobert potvrđeno pozitivan na koronavirus prekinuta je NBA liga, a igrači Utah Jazza ostali su "na suhom" u dvorani u kojoj su trebali igrati dvoboj s Oklahoma Thunderom.
Svi će morati u izolaciju na najmanje dva tjedna, a ono što zabrinjava čelnike lige je da su Jazzeri u zadnjih 10-ak dana igrali protiv Toronta, Detroita, Bostona, New Yorka i Clevelanda, što znači da su sve te momčadi u opasnosti. Liga je svim igračima tih sastava naredila kućnu karantenu.
Razlog više za zabrinutost, posebno među novinarima, je to da se zaraženi Gobert prije samo dva dana na konferenciji za novinare šalio na račun cijele situacije i namjerno je dodirivao novinarske mikrofone.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!