18:06 / 17.08.2020.

Autor: Željko Kapelari/Radio Zadar/HRT

Vuković: Treninzi su izvrsni, atmosfera je genijalna

Foto/Toni Pajkin

Foto/Toni Pajkin

Foto: - / -

Na dosad odrađene pripreme osvrnuo se igrač Zadra Domagoj Vuković.
Treći je tjedan otkako su s pripremama za novu sezonu krenuli košarkaši Zadra pod vodstvom novog trenera Veljka Mršića i njegovog pomoćnika Ivana Perinčića. Početak nove sezone najavljen je za 19. rujan, kada je predviđeno 1. kolo HT Premijer lige, dok bi ABA liga trebala startati 2. listopada.

Na odrađen pripremni dio u ova dva tjedna osvrnuo se igrač momčadi s Višnjika, Domagoj Vuković.

- Na terenu izgleda sve kako je i planirano, prvi tjedan je bio priprema nas igrača i doziranje na podjednaki nivo. Sada to sve izgleda već bolje, krenuli smo s nekim sitnim taktičkim i obrambenima situacijama. Još uvijek nismo kompletni, ima nas dosta na terenu, bili su priključeni i neki juniori tako da je dosta živo.

Atmosfera.

- Atmosfera je genijalna, svaki trening izgleda energično i zanimljivo. Momčad je mlada, ako ovako nastavimo niti mi a niti trener Mršić neće imati nikakvih problema bar što se pristupa tiče. Rezultat je plod rada i to je uvijek varijabilno, nadam se da će sezona koja nas očekuje biti stvarno dobra, istaknuo je na kraju Vuković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!