23:45 / 16.09.2020.

Autor: I.L./HRT

Vodstvo Cibone traži odgodu sljedeće dvije utakmice

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na konferenciji za medije najavljena je nova sezona.
Cibona je za sljedećih nekoliko utakmica tražila odgodu od HKS-a na temelju medicinske dokumentacije. Naime, neki igrači još nisu dobili negativan nalaz na COVID-19, a po preporuci medicinske službe još nisu počeli trenirati punim intenzitetom.

- U situaciji smo koja nosi jednu neizvjesnost i nove izazove. Nažalost je baš nas pogodilo da u nekim stvarima ‘probijamo led’, a tu mislim na ovu situaciju s COVID-om. Svi se trudimo, imamo dobre savjetnike, srećom imamo koga pitati i nadam se da ćemo se na najzdraviji mogući način vratiti na parket s onim što najbolje znamo raditi, rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

U prijelaznom roku koji je iza nas Cibona je složila mladu i perspektivnu ekipu. Prvi put je ispred novinara u ulozi sportskog direktora stao donedavni kapetan Marin Rozić.

- Ako sam dobro shvatio direktoru je drago što više ne igram (smijeh)... Otkad je došao trener Velić postoji ta ideja da od Cibone stvorimo zdravu sredinu gdje će svaki mladi igrač, pa i oni koji nisu više tako mladi, težiti ka tome da dođu tu. Prijelazni rok nam je dao naznaku da smo napravili jedan veliki posao. Doveli smo 2 igrača koji su bili ‘vruća roba’ na tržištu i koji su mogli birati destinacije u Hrvatskoj i šire, rekao je Rozić.

- Mislim da je možda glupo pričati o nekim rezultatskim ciljevima za ovu sezonu s obzirom na sve što se događa. Mi smo sretni sa svakim odrađenim treningom, svakim danom što smo skupa i rekao sam i igračima da nam je najbitnije da smo zdravi, da dobro treniramo i da svaki dan iskoristimo za dobar trening i to je u ovom trenutku najvažnije, rekao je trener Cibone Ivan Velić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!