Tomić za HRT o reprezentaciji: Nedostajalo je malo sreće

27.10.2022.

13:38

Autor: Lovorko Magdić/A.M./HRT

Ante Tomić

Ante Tomić

Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Ante Tomić je u razgovoru za Hrvatski radio pričao o godinama provedenima u Španjolskoj, sadašnjem klubu i hrvatskoj reprezentaciji.

Razgovor Lovorka Magdića s Antom Tomićem

- Imao sam sreću da sam dugo godina u istim klubovima. Ovo je treća u Joventutu i nadam se da će biti još toliko. Zasad je ova sezona dobra do vrlo dobra. Imali smo kiks na početku sezone, ali imamo vremena za ispraviti sve, rekao je o rezultatima svog kluba u ovoj sezoni.


O stanju u hrvatskoj reprezentaciji kaže:


- Nažalost ne mogu komentirati nešto što ne znam. Mogu komentirati samo ono što sam vidio na TV-u. Istina je da nam je nedostajalo malo sreće, jer truda i želje su dečki imali. Na kraju dana, treba imati i malo sreće da bi se pobijedilo u nekoj utakmici i napredovalo na nekom turniru, rekao je Tomić i nastavio:


- Uvijek je kod nas bilo talenta, ali nisu nas mazili rezultati zadnjih nekoliko godina. Nadam se da će se to jako brzo promijeniti, zaključio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!