12:02 / 13.05.2020.

Autor: Željko Kapelari/HRT

Tko će biti trener Zadra? Longin: S njim ćemo prvo popričati

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Tko će biti novi trener KK Zadar, ostaje li osvajač Krešinog Kupa Danijel Jusup i dalje za kormilom sastava s Višnjika još uvijek nije poznato.
Tko će biti novi trener KK Zadar, ostaje li osvajač Krešinog Kupa Danijel Jusup i dalje za kormilom sastava s Višnjika još uvijek nije poznato. Bit će zanimljivo vidjeti koga će odabrati vodeći ljudi kluba.

- Nakon završetka sezone smo se dogovorili da ćemo sjesti i razgovarati. Do toga nije došlo i nemam kontakt s ljudima iz kluba, nakon što sam potpisao sporazumni raskid ugovora više se nismo čuli, rekao je Jusup za Radio Zadar.

Kruže informacije da se razgovara s drugim trenerima za mjesto osobe koja će u novu sezonu povesti košarkaše Zadra.

- Gledajte, u principu kad sam ja potpisao taj raskid ugovora, od tada ja više nisam trener Zadra i nemam ja sada njima nikakvo pravo bilo što zamjerati, oni mene hoće ili neće. Svatko traži svoj put, to mogu razumjeti, ali ako pričaju s nekim, mislim da bi bilo u redu da su prvo razgovarali samnom, dodao je košarkaški stručnjak.

Sportski direktor Branimir Longin je također čuo informacije o novom treneru: - I ja sam to čuo i da smo već našli novog trenera. To nije istina, s nikim nismo pričali još uvijek pa tako niti s Jusupom. Svakako da ćemo s njim prvim popričati, ali to će sve biti tek nakon što se bude znalo što će biti s ABA ligom i kad budemo znali više pojedinosti o buždetu za iduću sezonu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!