17:27 / 15.06.2019.

Autor: I.Ž.K./HRT/HKS

Stojko Vranković i dalje na čelu HKS-a

Stojko Vranković (Igor Kralj/PIXSELL)

Stojko Vranković (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Na izbornoj sjednici Sabora Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković ponovno je izabran za predsjednika HKS-a.
U muzeju Mimara održana je 1. sjednica novoizabranog Sabora Hrvatskog košarkaškog saveza u sazivu 2019.-2023.

Za predsjednika Saveza ponovno je izabran, jednoglasno, Stojko Vranković, a birani su i članovi Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Stegovnog suda i Arbitraže HKS-a.

Vranković je zahvalio Saboru na ukazanom povjerenju, a osvrnuo se i na dosadašnji rad.

- Sve su to tek prvi koraci ka cilju koji zajedno dijelimo - jačanju našeg sporta. Ciljevi se mogu ostvariti samo kontinuiranim radom jer razvoj i popularizacija košarke nisu samo riječi koje izgovaram, već iza njih stoje dani, tjedni i mjeseci planiranja i izvršavanja zacrtanog puta, rekao je Vranković.

- Čast mi je da mogu, zajedno sa svojim suradnicima i uz vašu podršku i povjerenje u sljedeće četiri godine nastaviti sa započetim radom i ostvarivati sve ono čemu težimo, naglasio je stari-novi predsjednik HKS-a.

U Upravni odbor izabrani su Danira Bilić, Željko Dorić, Miroslav Vagner, Renato Martinko, Zdravko Rupnik, Željko Predovan, Ivan Artuković, Vice Sep, Tonči Anzulović i Dražen Pejić.

Predsjednik Nadzornog odbora HKS-a je Ante Kardum, a za članove su izabrani Josip Novak, Ante Milković, Dan Marinović i Josip Samardžić. Popis sa svim izabranim članovima pogledajte ovdje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!