14:21 / 31.01.2020.

Autor: I.L.K./Hina

Shakira i Jennifer Lopez odat će počast Kobeu Bryantu

Foto: Kirby Lee-USA TODAY Sports

Foto: Kirby Lee-USA TODAY Sports

Foto: - / -

Demi Lovato će izvesti američku himnu prije početka susreta.
S godinama Super Bowl je postao i društveni događaj, a oni koji nisu toliko zainteresirani za samu utakmicu posebnu pozornost pridaju glazbenom programu u poluvremenu, a nastup u tom "Half Time Showu" postalo je i pitanje prestiža među najvećim svjetskim glazbenim zvijezdama. Za naslov prvaka igrat će Kansas City Chiefsa i San Francisco 49-ersa.

Ovogodišnji "Half Time Show" bit će obilježen latino ritmovima jer će zajedno nastupiti kolumbijska i američka pop zvijezda Shakira i Jennifer Lopez.

Obje su pjevačice uoči svog nastupa najavile kako će iskoristiti priliku da u nedjelju pošalju poruku o tome koliko je život krhak na što ih je ponukala nedavna pogibija jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobea Bryanta koji je stradao u padu helikoptera.

- Život je tako krhak i zato bismo se svi trebali truditi da svaki trenutak živim što intenzivnije možemo. Mi ćemo u našem nastupu slaviti život i raznolikost prisutnu u ovoj zemlji, izjavila je Shakira, a slično razmišlja i Lopez: - Kobeova smrt nas je sve pogodila jer nas je ponovno podsjetila koliko je život krhak i kako bismo trebali poštovati svaki njegov trenutak.

Da čitav glazbeni doživljaj na ovogodišnjem Super Bowlu bude protkan latino ritmovima potrudit će se i Demi Lovato koja će izvesti američku himnu prije početka susreta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!