16:29 / 21.06.2019.

Autor: HRT

Šarić zadovoljan: U Minnesoti nisam dobio poštenu priliku

Dario Šarić (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Dario Šarić (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

"Ne da nisam tužan zbog ovog 'trejda' nego mi je zbog svega ovog i drago, jer smatram da u Minnesoti nisam ni dobio poštenu priliku", rekao je Šarić.
Hrvatski reprezentativac Dario Šarić NBA karijeru će nastaviti u Phoenix Sunsima. Sinoć je uoči NBA drafta razmijenjen iz Minnesote u Sunse. Timberwolvesi su dali 25-godišnjeg Šarića i 11. izbor drafta u zamjenu za šesti pick.

- Ne da nisam tužan zbog ovog 'trejda' nego mi je zbog svega ovog i drago, jer smatram da u Minnesoti nisam ni dobio poštenu priliku. U Phoenixu je itekako očekujem. Sve u svemu sam zadovoljan, rekao je Šarić za ŠibenikIN.

Dario se trenutačno nalazi u Hrvatskoj, već je u intenzivnom treningu, a u Sunsima ga čeka poznato lice. Trener Phoenixa je Monty Williams, koji je bio pomoćni trener u Šarićevoj prvoj godini u Philadelphiji.

- On dobro zna što mogu. Tako da ne idem na potpuno nepoznati teren. Očekujem svoje mjesto pod suncem u Arizoni, zaključio je Šarić.
Za Sunse je nekoliko sezona igrao Dragan Bender, no klub mu nije ponudio novi ugovor i Šarić bi trebao biti jedini Hrvat u klubu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!