Petrović: Akcija za spas Cibone obustavlja svoje aktivnosti

08.07.2022.

10:37

Autor: K.L./HRT

Aleksandar Aco Petrović

Aleksandar Aco Petrović

Foto: Robert Anic/ / PIXSELL

Akcija prikupljanja novca na račun udruge "Mi smo Cibona" s ciljem spašavanja proslavljenog hrvatskog košarkaškog kluba je obustavljena i svim ljudima koji su uplatili novac, bit će vraćena sredstva, objavio je Aleksandar Petrović.

- S obzirom da Cibona ide dalje istim putem, akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!, objavio je Petrović na Twitteru.

Aco Petrović i odvjetnik Saša Pavličić Bekić, sportski zaljubljenik i navijač Cibone te nekadašnji disciplinski sudac ABA lige i Prve HNL, bili su na čelu inicijative koja skupljanjem donacija sa svih mogućih strana želi spriječiti da Cibona završi u ropotarnici povijesti.

Ideja je bila, da se od onih kojima je Cibona u srcu, a financijski su zbrinuti, sakupi dovoljan iznos koji bi jamčio opstanak kluba, što je Petrović shvatio kao osobnu misiju, jer je uz Cibonu vezan još od 1976., a prošao je kroz sve klupske strukture, od igrača i trenera do čelnog čovjeka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!