15:07 / 28.02.2019.

Autor: K.L./HRT

Održan prvi u nizu sastanaka u HKS-u, bez odluke o izborniku

Ilustracija (Igor Kralj/PIXSELL)

Ilustracija (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Danas je održan prvi u nizu sastanaka na kojima se raspravljalo o konkretnim potezima, ali još nisu donijete konkretne odluke.
Čelništvo Hrvatskog košarkaškog saveza u sljedećih nekoliko tjedana treba donijeti važne odluke za budućnost hrvatske košarke. Danas je održan prvi u nizu sastanaka na kojem se raspravljalo o mogućim potezima, ali još nisu donijete konkretne odluke.

Na pitanje o tome hoće li Dražen Anzulović ostati izbornik seniorske reprezentacije ili će se krenuti u potragu za njegovim nasljednikom, nije se raspravljalo. Odluka o izborniku i nije mogla biti donesena danas jer jedino Upravni odbor (obično na prijedlog Stručnog savjeta) može imenovati ili razriješiti izbornika.

Rađa: Možemo Stojko i ja otići, ali...

Predsjednik stručnog savjeta HKS-a i odnedavni član košarkaške Kuće slavnih Dino Rađa na svojem je službenom Facebook profilu prije nekoliko dana komentirao najnoviji neuspjeh hrvatske reprezentacije.

- Ja samo odavno realno gledao na stanje stvari i znam da je skoro nemoguće promijeniti navike starih igrača, nego da se triba okrenuti mlađim generacijama i odgajati ih pravilnije, napisao je, između ostalog, Rađa.

Anzulović je bio drugi izbornik Hrvatske u ovim kvalifikacijama, nakon Ivice Skelina, ali ni on nije uspio probuditi momčad i izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!