Odgođena utakmica Bogdanovića i društva

01.02.2023.

20:21

Autor: I.L./Hina

Bojan Bogdanović, Luka Dočić

Bojan Bogdanović, Luka Dočić

Foto: Jerome Miron / USA TODAY Sports

Utakmica između Detroit Pistonsa i Washington Wizardsa u srijedu navečer odgođena je nakon što su Pistonsi imali problema s putovanjem nakon utakmice u Dallasu.

Pistonsi našeg Bojana Bogdanovića su se trebali vratiti u Detroit u utorak, jedan dan nakon poraza protiv Mavericksa 111-105. Ozbiljna zimska oluja i logistički problemi u vezi s avionom natjerali su Pistonse na otkazivanje leta. Nekoliko medija izvijestilo je da su Pistonsi još uvijek bili u Dallasu u srijedu ujutro, a utakmica u srijedu navečer bila je na rasporedu u 19 sati po lokalnome vremenu.

U priopćenju za javnost, NBA je rekao da će datum odgođene utakmice biti objavljen kasnije.

Također postoji sve veća zabrinutost da bi zaleđene ceste i kaos kod zračnog prometa mogli spriječiti New Orleans Pelicanse da dođu u Dallas na utakmicu s Mavericksima zakazanu za četvrtak navečer. Pelicansi su, prema ESPN-u, u kontaktu s NBA-om, ali ostaju u Denveru nakon planiranog odlaska u Texas nakon poraza od Nuggetsa u utorak 122-113.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!