20:36 / 04.01.2021.

Autor: K.L./Hina

NCAA: Sve utakmice 'ožujskog ludila' bit će odigrane u Indiani

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)

Foto: - / -

Osim najmnogoljudnijeg grada u državi, domaćini utakmica tijekom "ožujskog ludila" bit će Bloomington te West Lafayette.
Novi sveučilišni prvak SAD-a u košarci bit će okrunjen u Indiani, jer će sve utakmice NCAA turnira, njih 67, biti odigrane u ovoj američkoj saveznoj državi, odlučilo je vodstvo ove organizacije.

Indiana se smatra jednom od najkošarkaškijih saveznih država, a utakmice će biti igrane na osam lokacija, od kojih će najveći broj biti odigran u Indianapolisu u dvoranama Bankers Life Fieldhouse, Hinkle Fieldhouse i Indiana Farmers Coliseum.
Osim najmnogoljudnijeg grada u državi, domaćini utakmica tijekom "ožujskog ludila" bit će Bloomington te West Lafayette.
Završni turnir četiri najbolje momčadi koje će se boriti za naslov prvaka bit će održan od 3. do 5. travnja na Lucas Oil stadionu u Indianapolisu, gdje svoje domaće utakmice igra NFL momčad Indianapolis Colts.
Momčadi će biti u svojevrsnom "balonu", najvećem dosada organiziranom tijekom pandemije na tlu SAD-a.
Prošlogodišnje otkazivanje NCAA košarkškog turnira donijelo je gubitak ovoj organizaciji od 375 milijuna dolara.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!