09:21 / 29.10.2020.

Autor: T.D./Hina

NBA igrač uhićen zbog napada

Foto: Screenshot Twitter

Foto: Screenshot Twitter

Foto: - / -

Košarkaš Toronto Raptorsa, 23-godišnji Terence Davis uhićen je New Yorku zbog napada i nasilničkog ponašanja, tvrde američki mediji.
Košarkaš Toronto Raptorsa, 23-godišnji Terence Davis uhićen je New Yorku zbog napada i nasilničkog ponašanja, tvrde američki mediji.

Branič Raptorsa je u utorak navečer napao svoju djevojku u luksuznom apartmanskom hotelu, a 20-godišnjakinja je pozvala policiju. Navodno ju je Davis udario šakom zbog čega je pala, a u apartmanu je bio i njezin sin.

Davis je pušten nakon što su vlasti podnijele krivičnu prijavu.

NBA: Zbog pandemije prihod manji 10 posto

Zbog pandemije koronavirusa košarkaška NBA liga je u sezoni 2019/20 zabilježila pad prihoda od deset posto, s ukupnim prihodom 8.3 milijarde USD, priopćio je ESPN.

Najviše je pao prihod od neprodanih ulaznica, čak 800 milijuna USD, a dodatnih 400 milijuna gubitka se odnosi na manji prihod od sponzora i prodaje navijačkih suvenira.

Također, spor s Kinom zbog izjava nekih čelnika klubova protiv vlasti u Pekingu, NBA ligu je koštao 200 milijuna dolara minusa.

ESPN navodi da su troškovi zbog skraćene sezone bili manji za milijardu i pol dolara, a sam trošak balona u Orlandu, gdje se igrala završnica, iznosio je 190 milijuna dolara.

U narednoj sezoni, koja bi trebala početi oko Božića i igrala bi se bez gledatelja, ESPN prognozira pad prihoda od najmanje 40 posto.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!