19:31 / 17.04.2020.

Autor: I.L./Hina

NBA i WNBA će prodavati zaštitne maske, a zaradu donirati

-

-

Foto: - / -

Svu zaradu će donirati za pogođene pandemijom bolesti COVID-19.
Svih 30 NBA momčadi i 12 WNBA ekipa, udruženih s tvrtkom Fanatics, počet će prodavati zaštitne maske za lice sa svojim logotipovima, a svu zaradu će donirati za pogođene pandemijom bolesti COVID-19.

- Kao globalno društvo svi možemo odigrati ulogu u smanjenju utjecaja pandemije izazvane koronavirusom sljedeći preporuke za zaštitu nosa i usta dok se nalazimo u društvenom kontaktu. Kroz ponudu ovih novih proizvoda ljubitelji NBA i WNBA lige mogu slijediti te upute i pridružiti nam se u nastojanjima da pomognemo onima koji su izravno pogođeni bolešću COVID-19, izjavila je predsjednica NBA-a za društvenu odgovornost i igračke programe Kathy Behrens prigodom objave o novoj inicijativi iz NBA ureda.

Sav će prihod biti doniran organizacijama za sprečavanje gladi, "Feeding America" u Sjedinjenim Američkim Državama i "Second Harvest" u Kanadi, za one koji su najviše pogođeni širenjem zaraze koronavirusom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!