09:17 / 09.08.2018.

Autor: HRT

Navijači opet porukama zasuli "krivog" Kalinića: Prešao je u Atletico Madrid, najgore do sada

Nikola Kalinić, lijevo (Igor Kralj/PIXSELL)

Nikola Kalinić, lijevo (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Srpski košarkaš koji dijeli ime i prezime s hrvatskim nogometašem Nikolom Kalinićem ponovno je nasmijao pratitelje na društvenim mrežama.
Srpski košarkaš koji dijeli ime i prezime s hrvatskim nogometašem Nikolom Kalinićem ponovno je nasmijao pratitelje na društvenim mrežama. Nakon što su ga mnogi prije dva tjedna zasuli porukama misleći kako pišu hrvatskom reprezentativcu koji je bio udaljen iz momčadi na Svjetskom prvenstvu, ovog puta povod je bio prelazak u Atletico Madrid.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić igrač je turskog Fenerbahčea i prilično aktivan na Twitteru, pa je morao reagirati na brojne poruke koje su i ovog puta stigle na njegovu adresu.

Ja nisam nogometaš, napisao je srpski košarkaš, a na pitanje "Zašto Atletico Madrid?", odgovorio je s Moraš pitati drugog Nikolu Kalinića, imao je odgovor i na pitanje "Još uvijek?" - Prešao je u Atletico Madrid, najgore do sada :D.
Kasnije se našalio i "priznao": "Ja sam nogometaš, dodajte me. Upravo sam napravio transfer u Atletico Madrid!"

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!