15:16 / 26.08.2018.

Autor: HRT

Na društvenim mrežama dijeli se priča o sjajnoj Šarićevoj gesti

Dario Šarić (Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Dario Šarić (Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Košarkaška Facebook stranica NBA Hoopster podijelila je sa svojim obožavateljima priču u kojoj je glavni lik hrvatski košarkaš Dario Šarić.
Košarkaška Facebook stranica NBA Hoopster podijelila je sa svojim obožavateljima priču u kojoj je glavni lik hrvatski košarkaš Dario Šarić. Nepoznata žena imala je problema s automobilom, a onda je sa svojim društvom pomogao igrač Philadelphia 76ersa. Priču koja se ubrzo proširila svim društvenima mrežama napisao je sin spomenute žene, a prenosimo je u cijelosti.

Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode oštetit će ga jako i nailazi skupina od 5-6 mladih dalmatinaca (to je po naglasku skužila) i jedna djevojka i dečki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona može samo ravno proći kroz prolaz. Mater je prvo mislila da ju za*ebavaju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skužila da je to Dario Šarić sa svojom ekipom pa ga je uslikala.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!