Mario Petrović novi predsjednik KK Cibona

29.11.2021.

19:26

Autor: M.Š./Hina/HRT

Mario Petrović

Mario Petrović

Foto: Emica Elvedji / PIXSELL

Mario Petrović novi je predsjednik Košarkaškog kluba Cibona nakon što ga je u ponedjeljak potvrdila Skupština kluba, priopćeno je iz zagrebačkoga kluba.

Petrović će naslijediti Mladena Bušića, koji tu funkciju obnašao kroz proteklih pet godina.

Skupštini su nazočili svi njezini članovi, a uoči imenovanja na mjesto predsjednika Mario Petrović postao je članom Skupštine zamijenivši Daniela Peršića.

- Cibona je emocija koja je duboko utkana u srž i bilo građana grada Zagreba. Kao jedan od vodećih sportskih brendova na ovim prostorima KK Cibona je i dio velike hrvatske sportske priče o uspjehu. Upravo zato je naš zadatak kao novog vodstva maknuti politiku iz Kluba i vratiti u klub vjerne sponzore i još vjernije navijače, te sve bivše igrače i one koji ovom velikom klubu žele iskreno dobro i uspjeh. U poslovnom smislu Cibona treba novi početak i čiste račune, a to je ključan preduvjet da bi se klub mogao vratiti na mjesto koje i zaslužuje, izjavio je Petrović.

Mario Petrović je poduzetnik te komunikacijski i marketinški stručnjak s više od 30 godina poslovnog iskustva.

Suosnivač je i predsjednik Uprave Millenium promocije, najveće agencije za odnose s javnošću i komunikacijski menadžment u Hrvatskoj te jedne od najvećih u regiji.

Aktualni je predsjednik Nadzornog odbora Hrvatske udruge za odnose s javnošću kao krovne strukovne organizacije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!