Košarkaška bajka Tonija Kukoča: Ovim smo zatvorili knjigu o mojoj karijeri

18.09.2023.

23:06

Autor: Dnevnik 3/I.Ž.K./HRT

Toni Kukoč s majkom Radojkom

Toni Kukoč s majkom Radojkom

Foto: Zvonimir Barisin / PIXSELL

U Splitu je održana hrvatska premijera dokumentarnog filma "Magična sedmica" koji donosi košarkašku bajku Tonija Kukoča. 

Na njegovim Gripama gdje je odrastao u jednog od najtrofejnijih europskih košarkaša u povijesti, koji je osvojio gotovo sve što se moglo osvojiti, Toni je proslavio 55. rođendan uz mnogo emocija prisutnih zaljubljenika u košarku i Kukočevu magiju na terenu.

Galerija
Premijera filma "The Magical Seven" o Toniju Kukoču, Foto: Ante Čizmić/CROPIX
Premijera filma "The Magical Seven" o Toniju Kukoču, Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELLPremijera filma "The Magical Seven" o Toniju Kukoču, Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELLToni Kukoč s majkom Radojkom , Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELLDino Rađa na premijeri filma "The Magical Seven" o Toniju Kukoču, Foto: Ante Čizmić/CROPIXSabahudin Topalbećirević i Dino Rađa, Foto: Ante Čizmić/CROPIXPremijera filma "The Magical Seven" o Toniju Kukoču, Foto: Ante Čizmić/CROPIXPremijera filma "The Magical Seven" o Toniju Kukoču, Foto: Ante Čizmić/CROPIXToni Kukoč s majkom Radojkom i suprugom Renatom, Foto: Zvonimir Barisin /PIXSELL

- Rođen sam nekih 200 metara odavde, ovo su moji počeci. Nekako smo s ovim zatvorili tu knjigu o mojoj karijeri. Dragi ljudi, drago mi je što smo ovo mogli podijeliti zajedno s prijateljima, s ljudima iz Splita. Nadam se da im se film svidio, čut ćemo ovih dana, rekao je Toni Kukoč nakon splitske premijere filma "Magična sedmica".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!