10:09 / 05.04.2020.

Autor: Željko Kapelari/HRT

KK Zadar raskida ugovore s igračima, trenerom i stručnim stožerom

Dominik Mavra Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Dominik Mavra Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Košarkaški klub Zadar pred raskidom je ugovora s igračima, trenerom i stručnim stožerom prve momčadi koji ih za klub s Višnjika vežu do 15. lipnja.
Košarkaški klub Zadar pred raskidom je ugovora s igračima, trenerom i stručnim stožerom prve momčadi koji ih za klub s Višnjika vežu do 15. lipnja ove godine. Za 13 zaposlenika radne zajednice tražit će se financijska pomoć iz paketa mjera Vlade RH, što je bio i naputak klubovima iz HKS-a.

Formalno, novi ugovori su im već istekli sa zadnjim danima ožujka, a kako doznajemo čeka se samo potpis igrača i trenera da postanu važeći. Prema izjavama nekolicine igrača s kojima smo stupili u kontakt problema oko potpisa istih ne bi trebalo biti.

Svima njima puna plaća bit će isplaćena još za ožujak, dok one koje su im bile garantirane ranijim ugovorom ipak neće vidjeti. Podsjetimo, Prvenstvo Hrvatske je zaključeno i neće biti prvaka, a odluka o nastavku regionalne ABA lige još je na čekanju. Više pročitajte na stranicama Radio Zadra.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!