19:26 / 22.04.2019.

Autor: HRT

Kaos u Beogradu: Navijači Zvezde napali košarkaše Budućnosti

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti trebali su od 19 sati igrati odlučujuću utakmicu finala ABA lige
Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti trebali su od 19 sati igrati odlučujuću, petu, utakmicu finala ABA lige, no utakmica nije krenula na vrijeme zbog nereda i uvreda na terenu i tribinama.

Košarkaši Budućnosti dočekani su uvredljivim skandiranjem koje se nastavilo na zagrijavanju, a Amerikanac Norris Cole je u jednom trenutku bacio loptu prema kamermanu, nakon čega su na teren poletjeli upaljači i plastične čaše.

Crnogorska momčad, na čelu koje je trener Jasmin Repeša, ubrzo se povukla u svlačionicu nakon što su se navijači domaćih spustili na parket. Srpski mediji prenose se kako su navijači Zvezde okupirali klupu Budućnosti u krcatoj dvorani "Aleksandar Nikolić". - Kada su igrači krenuli iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje sa svim mogućim tvrdim predmetima. Kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost Voli. Isti su pljuvali i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Cole, Earl Clark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera, oglasila se Budućnost priopćenjem.  Igrači Zvezde i Budućnosti izašli su na zagrijavanje u 19.30 sati i utakmica je krenula u 20 sati, sat vremena nakon predviđenog.
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!