Jusup: Sve ide po planu, samo da nas ozljede zaobiđu

22.08.2022.

14:06

Autor: Željko Kapelari/Radio Zadar/HRT

Danijel Jusup

Danijel Jusup

Foto: Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Prošla su tri tjedna otkako su s pripremama za novu sezonu pod vodstvom trenera Danijela Jusupa i njegovih pomoćnika krenuli košarkaši Zadra.

- Zasad ide sve po planu, prva dva tjedna koristili smo više tu stazu vani, sada smo u dvorani, ovaj tjedan će biti sličan onom prošlom, imamo dva ciklusa po dva tjedna. Počeli smo malo igrati, ulaziti u kontakte, moramo pripaziti na ozljede jer je sada i umor akumuliran. Svi rade, zadovoljan sam, dečki su profesionalci, svi znaju što se od njih traži tako da je sve ok, samo da nas ozljede zaobiđu, rekao je trener Danijel Jusup.

Nova sezona počinje 1. listopada, a domaće prvenstvo Zadar će otvoriti dvobojem protiv Bosca na svom parketu. 

- Prvo ćemo nastupiti na turniru za Tomislava Kneževića 2. i 3. rujna, zatim ćemo ići do Slovenije, Francuske pa ćemo i kod kuće nešto odigrati. Planirali smo odigrati osam utakmica, možda bi bilo bolje da je još koja više da se bolje uigramo ali dobro, što je tu je, kaže strateg Zadrana. 

- Baldwin je bio i otišao, očigledno nije bio zadovoljan, danas nam se pridružio Luka Božić iza kojeg je izvrsna sezona. Zna dobro što od njega očekujemo. Na poziciji razigravala Čampara će bit taj tzv. startni play, uigravamo i Jordana, tražimo još neke varijante, tu je i Matulina. Svi se trude, dečki su stvarno na nivou, brzo sve usvajaju i sve prihvaćaju, izjavio je Jusup.

Više pročitajte na stranicama Radio Zadra.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!