17:48 / 21.08.2020.

Autor: K.L./HRT

Igrač KK Zadra pozitivan na COVID-19, cijela ekipa u samoizolaciji

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

KK Zadar objavio je kako u svojim redovima ima jednog igrača pozitivnog na koronavirus.
KK Zadar objavio je kako u svojim redovima ima jednog igrača pozitivnog na koronavirus. Nekoliko zaraženih u klubu ima KK Split, a sada se COVID-19 pojavio i u Zadru.

Iz kluba su se javnosti obratili putem priopćenja:

- Obavještavamo javnost da je jedan igrač KK Zadar pozitivan na COVID-19. Zbog zaštite osobnih podataka (GDPR) nećemo objaviti identitet igrača. Prema uputama epidemiologa cijela seniorska ekipa i stručni stožer KK Zadra ide u samoizolaciju. Igrači i stručni stožer će se nakon nekoliko dana ponovno testirati te ćemo tad saznati koji su sljedeći koraci. Također, o svim detaljima KK Zadar je izvijestio HKS i vodstvo ABA lige. Pozivamo svi da se pridržavate mjera i preporuka koje su nam epidemiolozi predložili. Večerašnja utakmica je otkazana!, objavio je KK Zadar.Zadar je trebao odigrati pripremnu utakmicu protiv Alkara.

- Alkar je danas u Zadru, protiv istoimenog protivnika, trebao odigrati drugu pripremnu utakmicu. Igrači su krenuli na put, ali je pred samim odredištem stigla vijest da je nažalost jedan mlađi igrač Zadra pozitivan na koronavirus. Naši momci će, umjesto utakmice, po povratku u Sinj odraditi trening. Zaraženom igraču Zadra želimo brz oporavak i povratak na teren, objavili su iz sinjskog kluba.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!