'Dražen je ostavio trag gdje god da je igrao'

08.06.2020.

14:05

Autor: I.Ž.K./HRT/Studio 4

default error photo
Prošlo je 27 godina od smrti Dražena Petrovića. Tim povodom u Studiju 4 gostovali su bivši trener Cibone Željko Pavličević i šibenski novinar Ivo Mikuličin.
Prošlo je 27 godina  od smrti Dražena Petrovića, no Dražen je i poslije smrti 'živ'. O obljetnici njegove smrti u Studiju 4 Petar Vlahov razgovarao je sa Željkom Pavličevićem, bivšim trenerom Cibone, a iz Šibenika se javio Ivo Mikuličin, koji je u svojoj zadnjoj knjizi upravo o šibenskoj košarci 80-ih ispričao priču o Draženu.

Može li se uopće izvući nešto što se ne zna o karijeri Dražena koja je na Baldekinu počela sa 13 godina? O tome da je trenirao sam sa čistačicom od pet sati ujutro šutirajući do 500 puta tijekom treninga...

Dražen je ostavio trag gdje god da je igrao, uvijek je pokazivao profesionalizam i u njemu je bilo nešto specifično. Nakon tragične nesreće otišao je u legendu. Pavličević i Mikuličin otkrili su neke detalje i anegdote iz njegova života.

Pogledajte video!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!