17:20 / 13.10.2021.

Autor: I.L./HRT/KK Cibona

Doneseno pozitivno rješenje inspekcijskog nadzora

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL

Nakon što je Sportska inspekcija proteklog tjedna posjetila prostorije kluba i provela nadzor nad poslovanjem KK Cibona, danas je objavljen pozitivan službeni izvještaj nadzora, objavili su iz kluba.

- Provedenim inspekcijskim nadzorom, ... utvrđeno je kako ne postoje zakonske osnove za izdavanje upravne mjere zabrane obavljanja poslova direktora Kluba i osobe ovlaštene za zastupanje Kluba..., te nisu utvrđene druge nepravilnosti iz djelokruga rada sportske inspekcije, a vezano za predmet nadzora, stoji u zaključku izvještaja i konačnom rješenju obavljenog nadzora Glavne sportske inspektorice i Višeg sportskog inspektora.

Sportska inspekcija pokrenula je nadzor rada nastavno na anonimnu prijavu zbog sumnje na nepravilnosti u radu kluba.

Dodajmo kako je prije dva je dana dosadašnji direktor Cibone Domagoj Čavlović podnio ostavku na tu dužnost iz osobnih razloga neposredno prije održavanja Skupštine kluba u ponedjeljak, a umjesto njega je na to mjesto kao vršitelj dužnosti imenovan Mauro Lukić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!