Dinamo predstavio iskusnog trenera i novog igrača

22.03.2023.

16:33

Autor: I.L./HRT

Romelo Burrell, Marijan Pojatina, Vladimir Anzulović

Romelo Burrell, Marijan Pojatina, Vladimir Anzulović

Foto: - / KK Dinamo Zagreb

Košarkaški klub Dinamo Zagreb predstavio je novog trenera prve momčadi, iskusnog Vladimira Anzulovića s kojim su dogovorili suradnju na idućih dvije i pol godine. 

Anzulović je već u ponedjeljak navečer predstavljen igračima i odradio je prve treninge, a osim njega novost je i Amerikanac Romelo Burrell, 25-ogodišnji krilni centar.


Predsjednik KK Dinamo Marijan Pojatina naglasio je kako je Anzulović dugoročno rješenje na klupi ovog premijerligaša.


 - Svjesni Anzulovićeve kvalitete i aktualnog trenutka u sezoni, kao i situacije u sezoni, odlučili smo se na ovaj korak s ciljem da održimo stabilnu situaciju na tablici. Vlado ima veliko iskustvo, ali i zaraznu volju za rad, kao i dugoročnu viziju koja je slična našoj u klubu. Njegovim angažmanom pokazali smo da mislimo ozbiljno i da vjerujemo da naš klub ima perspektivu nastaviti plijeniti pozornost košarkaških krugova i dodatno se etablirati u premijerligaškom društvu, ali i činiti daljnje iskorake, rekao je Pojatina.


 Anzulović u Dinamo dolazi nakon kratke epizode na Islandu, a iza sebe ima bogato iskustvo rada u najboljim hrvatskim klubovima, ali i slovenskoj Krki.

 

- Pratim ovaj klub od samih osnutaka i zbog nekih prijateljskih veza, znam kako je klub rastao i da još uvijek rastu. Nadam se da će nastaviti uz moju pomoć. Svjestan sam situacije u klubu, vjerujem da zajedničkim snagama možemo napraviti ono što se od nas očekuje. Želja je podignuti nivo igre u svim segmentima, zasad imamo minimalističke ciljeve, ali korak po korak, prvi su dojmovi Vladimira Anzulovića kao trenera Dinama.


Romelo Burrell došao je iz ciparske Omonije, a igra na poziciji tri i četiri.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!