21:50 / 11.01.2021.

Autor: T.D./HRT

Cibona se vratila treninzima

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Prva momčad Cibone je u Draženovom domu u ponedjeljak odradila svoj prvi zajednički trening nakon što su dva igrača i jedan član stručnog stožera bili pozitivni na virus COVID-19.
Košarkaši Cibone opet su u punom trenažnom procesu. Prva momčad Cibone je u Draženovom domu u ponedjeljak odradila svoj prvi zajednički trening nakon što su dva igrača i jedan član stručnog stožera bili pozitivni na virus COVID-19.Dobra je vijest da nitko od zaraženih nije imao nikakve simptome te bi samim time povratak treninzima trebao biti lakši. Cibonu čeka šest utakmica u siječnju. Jak tempo lakše je savladati ako je zdravstveni karton povoljan. - Josip Bilinovac ima još tjedan dana rehabilitacije tako da mu sigurno visi utakmica s Mornarom. Sa Škrljevom smo igrali sa sedam igrača tako da računam da smo zadnju ozbiljnu utakmicu odigrali 18. prosinca s Igokeom. Što se tiče igranja utakmica smo van ritma, a kako će igrači reagirati kad krene prva utakmica je teško procijeniti. Bilo je ekipa koje su na svježinu odlično odradile povratak iz samoizolacije, rekao je trener Cibone Ivan Velić.

Velić je istaknuo kako Cibona mora istovremeno dizati formu i dobro trenirati kako bi nadoknadili ovih 10 dana pauze.

- Vidjet ćemo, nadam se samo da neće biti novih pozitivnih slučajeva jer ako ovako nastavimo bit ćemo u velikom problemu, rekao je Velić za klupsku stranicu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!