Zvjezdana postava turnira ‘Četiri kafića‘

09.12.2021.

17:57

Autor: Mirta Šurjak/Dnevnik/IMS/HRT

Marko Livaja

Marko Livaja

Foto: HTV / HRT

Ivan Perišić, Ivo Grbić, Mario Pašalić, Daniel Subašić, Nikola i Lovre Kalinić te ljubimac splitske publike Marko Livaja, najzvučnija su imena ovogodišnjeg, 19. malonogometnog turnira Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović, koji se tradicionalno održava 26. prosinca u Splitu.

- Svako tko igra nogomet želi pobjeđivati, to je sigurno. Svi očekujemo pobjedu. Najvažnije je da dođe što veći broj ljudi, jer je turnir humanitaran, rekao je Marko Livaja.

Sav prihod od turnira namijenjen je centru za rehabilitaciju "Mir" u Rudinama pokraj Splita.

- Očekujem punu dvoranu. Ljudi su se zaželjeli 4 kafića, jer nas lani nije bilo. I nadam se da ćemo skupiti što više novca za centar "Mir"u Rudinama, kao i prijašnjih 19 godina, na što smo jako ponosni, rekao je suorganizator turnira Damir Karaman.

Uz obvezne maske i Covid potvrde na splitskim Gripama očekuje se puna dvorana. Polufinalni su parovi Kauri i Kamel te Antique i Vivas.

Veliko finale 26. prosinca od 18.30 izravno će se prenositi i na Drugom programu Hrvatske televizije. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!