13:16 / 14.02.2022.

Autor: Studio 4/IMS/M.Š./HRT

Zorko, Mikuličin i Pezzi o Dinamu i Hajdukovom "napadu na naslov"

U Studiju 4 o HNL-u

U Studiju 4 o HNL-u

Foto: HTV / HRT

U Studiju 4 ovoga ponedjeljka gostovali su gotovo stalni komentatori, novinari Mario Zorko, Ivo Mikuličin te Edo Pezzi

Komentirali su događaje u HNL-u u vikendu za nama, na početku se govorilo o Mislavu Oršiću koji je donio prevagu u tijesnoj 2:1 pobjedi modrih nad Goricom u subotu.

- Teško bi se borio za titulu da su ga prodali. Ostanak Oršića za pravo najveće pojačanje, on nosi Dinamo do tih pobjeda, uz naravno dolazak Bočkaja u ovom prijelaznom roku, istaknuo je među ostalim Mario Zorko.


Dodaje da je utakmica bila prava uvertira pred Sevillu jer se radilo o pravoj europskoj utakmici po svojem intenzitetu.

Edo Pezzi komentirao je povratak Nikole Kalinića u Hajduk, koji je otvoreno najavio borbu za titulu prvaka.

- Hajduk je drugo izdanje u odnosu na ono što se događalo proteklih godina. Sada je situacija bitno drugačija. Nije Kalinić samo taj koji je prevaga. Ovaj Grgić recimo je jedno veliko iznenađenje za mene, pa onda Sahiti. Mislim da bi se Dinamo trebao ozbiljno zabrinuti. Neka se nitko ne naljuti, ali Hajduk i Dinamo su glavni u borbi za titulu, smatra. 

Ivo Mikuličin komentirao je Osijekovu pobjedu nad Rijekom.


- Utakmica je bila neuobičajeno nervozna i ratnička, tome je doprinijela i publika koja se okomila na Drmića. Zašto potenciram nervoznu i agresivnu igru. Objektivno je Osijek bio premoćniji i agresivniji, a Rijeka je imala tečniju igru, ističe.

Cijelo gostovanje pogledajte u nastavku: 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!