14:46 / 03.08.2018.

Autor: HRT

Zekić: Ispričavam se na neprimjerenom ponašanju, ali poznajete me već

Zoran Zekić (Davor Javorovic/PIXSELL)

Zoran Zekić (Davor Javorovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Zoran Zekić nakon utakmice neprimjereno je reagirao prema navijačima na Ibroxu te im pokazao srednji prst.
Nogometaši Osijeka ispali su iz Europske lige nakon što su u Škotskoj remizirali protiv tamošnjeg Rangersa 1:1 koji je tako obranio prednost od 1:0 stečenu na Gradskom vrtu. Zoran Zekić nakon utakmice neprimjereno je reagirao prema navijačima na Ibroxu te im pokazao srednji prst.

Zbog trenutka koji je uhvatila kamera Osijekovom treneru prijeti kazna UEFA-e zbog ponašanja
, napisao je Daily Mail, a dan nakon utakmice javio se i sam Zekić. Trener Osijeka razljutio navijače Rangersa potezom nakon utakmice

Ispričavam se na neprimjerenom ponašanju, ali poznajete me već. Znate da sam emotivan. Igrati utakmicu na stadionu gdje su vam najveći „protivnici“ atmosfera i 50.000 suparničkih navijača  ne ostavlja čovjeka ravnodušnim. Fascinira, ali ne plaši, pa su njihova neumjesna dobacivanja nakon utakmice izazvala moju neprimjerenu reakciju. Bilo je to u trenucima vrućeg srca i vruće glave, prvenstveno uslijed informacije da su prije susreta ozbiljno napadnuti naši navijači u gradu! Glava se potom ohladila, srce i dalje ostaje vruće, idemo dalje, priopćio je riječi trenera Zekića NK Osijek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!