11:15 / 05.07.2019.

Autor: A.M./HRT

Zbog nezadovoljstva HNS-om raspustila se sudačka komisija Splita

Šef sudačke komisije i dopredasjednik HNS-a Ante Kulušić (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Šef sudačke komisije i dopredasjednik HNS-a Ante Kulušić (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Komisija nogometnih sudaca Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije raspustila se u četvrtak zbog nezadovoljstva tretmanom.
Komisija nogometnih sudaca Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije raspustila se u četvrtak zbog nezadovoljstva tretmanom koji ima kod Komisije sudaca Hrvatskog nogometnog saveza.

Suci iz Splita na čelu s predsjednikom Markom Ercegom poslali su "mejl" HNS-ovoj komisiji u kojem objašnjavaju razloge svog nezadovoljstva.

Poštovani kolege!

Obzirom na promijenjene okolnosti u radu našeg Saveza obavještavamo vas da smo sa današnjim danom podnijeli ostavku kao Komisija nogometnih sudaca NSŽSD i zahvalili vodstvu Saveza na do sada ukazanom povjerenju.

Razlog naše ostavke je nemogućnost sudjelovanja u radu i odlučivanju na način kako je to dogovoreno prilikom našeg imenovanja za članove Komisije nogometnih sudaca te trenutne okolnosti rada u Savezu koje su bitno drukčije od onih koje su nam bile prezentirane u trenutku kada smo se odlučili kao pojedinci i komisija uključiti u rad Saveza.

U svome radu nastojali smo biti pravedni te donositi odluke isključivo temeljene na rezultatima vašeg rada i vrednovanju postignuća koja ste postigli kao suci i ostale uključene osobe te stvoriti okruženje u kojem se do prilika dolazi isključivo temeljem vlastitih postignuća i ostvarenja.

Oprostite ako smo nekoga uvrijedili ili ako nismo ispunili vaša očekivanja. U svome radu nastojali smo vam približiti najnovija očekivanja i zahtjeve nogometnog suđenja te se nadamo da smo uspjeli utjecati na vaš angažman i izvedbu te da će neki od vas u budućnosti napredovati do najviših razina nogometnog suđenja.

Žao nam je što nećemo moći nastaviti zajedno surađivati, ali postoji određena razina očekivanja ispod koje nismo spremni ići u svom radu.

Ukoliko vam možemo osobno pomoći slobodno nam se obratite u bilo kojem trenutku.

Za sva pitanja i probleme vezano uz problematiku sudaca i suđenja te rada Saveza molimo obratite se predsjedniku ili tajniku Saveza dok se ne imenuje nova komisija sudaca.

Marko Erceg, predsjednik
Dino Knezović, tajnik

Športski program u ime bivše komisije nogometnih sudaca!

Pozdrav,
Toni Nejašmić
Vjeko Boban
Vesna Budimir
Andrija Čaljkušić
Tonći Grozdanić
Ante Jelavić
Mladen Jurić
Vedran Mamić
Boris Strukan

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!