12:59 / 25.08.2020.

Autor: K.L./Hina

Zbog koronavirusa odgođena još jedna utakmica Druge HNL

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)

Foto: - / -

NK Junak 22. je kolovoza 2020. obavijestio Hrvatski nogometni savez kako je jedan od igrača pozitivan na novi koronavirus.
Utakmica trećeg kola Druge hrvatske nogometne lige između klubova Junak i Hrvatski dragovoljac koja je trebala biti odigrana 30. kolovoza 2020. godine odgađa se zbog rješenja o obaveznoj samoizolaciji za veći broj igrača Junaka, objavio je Hrvatski nogometni savez.

NK Junak 22. je kolovoza 2020. obavijestio Hrvatski nogometni savez kako je jedan od igrača pozitivan na novi koronavirus te kako je nadležni epidemiolog donio rješenje o obaveznoj samoizolaciji za 20 igrača seniorske momčadi.

Igrači će ostati u samoizolaciji do 30. kolovoza 2020. godine, a o slučaju je obaviještena i Radna skupina HNS-a za povratak nogometu.

Nakon odgode utakmice drugog kola Druge HNL između HNK Orijent 1919 i NK Junak te sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije sa sjednice održane 6. lipnja 2020. godine kojom je povjerenicima natjecanja dano ovlaštenje za odgodu utakmica u slučaju da se šest ili više igrača istog kluba nalazi u samoizolaciji, na osnovi dokumentacije dostavljene od strane NK Junak utakmica trećeg kola Druge HNL između NK Junak i NK Hrvatski dragovoljac također je odgođena.

Utakmica između NK Junak i NK Hrvatski dragovoljac bit će odigrana u prvom mogućem slobodnom terminu u srijedu, 9. rujna 2020. godine s početkom u 16:30 sati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!