10:52 / 28.05.2019.

Autor: HRT

Za Ištvanića skupljeno preko 60 000 kuna

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Uskoro namjeravaju predstaviti i nacrt Fonda za pomoć legendama kluba, kao i da ova akcija postane tradicionalna.
Udruga članova Dinamo to smo mi objavila je kako je u humanitarnoj akciji "Dinamovci za Dinamovca" u kojoj se skupljao novac za liječenje sina Dinamove legende Slavka Ištvanića uplatila na račun obitelji Ištvanić 62 706 kuna.

Podsjetimo, na 29. obljetnicu nikad odigrane utakmice Dinama i Zvezde članovi okupljeni u Udrugu Dinamo to smo mi organizirali su u Ciboni humanitarnu utakmicu između momčadi Dinamo 90-ih i Nogometnih ikona HNL-a, a nastupile su neke od najvećih legendi Modrih poput Zvonimira Bobana, Kujtima Shale, Vjekoslava Škrinjara, Igora Cvitanovića, Daria Šimića, Silvia Marića, Tomislava Šokote, Gorana Vlaovića, Marija Stanića i mnogih drugih.

-    Slavko Ištvanić dao je Plavima najljepše, ali i najteže i najbolnije trenutke svog života i naša je dužnost bila biti tu onoliko srčano koliko je on tu uvijek bio za nas, priopćili su iz Udruge Dinamo to smo mi dodavši kako uskoro namjeravaju predstaviti i nacrt Fonda za pomoć legendama kluba, kao i da ova akcija postane tradicionalna.

-    Nadamo se kako će se idućoj akciji pridružiti i sadašnji Dinamovi igrači i trener Bjelica, zaključili su u Udruzi Dinamo to smo mi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!