20:55 / 23.08.2020.

Autor: A.M./HRT

Vukas: Čestitam momcima, napravili su pravu pripremu za Osijek

Trener Hajduka Hari Vukas, Kulešević u drugom planu (Foto: Dubravka Petric/PIXSELL)

Trener Hajduka Hari Vukas, Kulešević u drugom planu (Foto: Dubravka Petric/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Čestitam momcima, i to ne samo na pobjedi, nego i na ponašanju i radu ovaj tjedan. Radili su najbolje i napravili pravu pripremu, rekao je trener Hajduka Hari Vukas.
Novi trener Hajduka Hari Vukas imao je sjajan debi, Hjaduk je u prvoj utakmici pod njegovim vodstvom slavio s 2:1 na gostovanju kod Osijeka u Gradskom vrtu. - Čestitam momcima, i to ne samo na pobjedi, nego i na ponašanju i radu ovaj tjedan. Radili su najbolje i napravili pravu pripremu. Mislim da smo zasluženo dobili, jer imali smo dovoljno prigoda da utakmicu završimo i ranije. Kad to nismo napravili, morali smo braniti rezultat. Potrošnja je bila velika. To je i zbog načina igre Osijeka, koji je ubacivao ofenzivne igrače prema naprijed. Na kraju je stvarno dobro zavšilo, rekao je Vukas. Trener Osijeka Kulešević nije bio sretan, jer njegova momčad ne blista kod kuće na početku nove sezone.
- Sigurno da je razočaranje. jedan bod iz dvije domaće utakmice na početku prvenstva nikoga ne čini sretnim, ovo nije bilo ni blizu dovoljno dobro da se uzmu bodovi. Držali smo pritisak drugo poluvrijeme, ali tek u završnici smo stvorili jedinu pravu prigodu. Sad se idemo vaditi na Maksimir, to nije baš ugodno, ali u bodovnom smo deficitu i moramo donositi bodove s gostovanja , kaže.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!