14:20 / 12.03.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Samovojska i Reić u Studiju 4: Jurčević je odličan izbor

Anton Samovojska (Screenshot: HRT)

Anton Samovojska (Screenshot: HRT)

Foto: - / HRT

U Studiju 4 gostovali su sportski novinari Anton Samovojska i Zdravko Reić, koji su, među ostalim, komentirali promjenu na klupi Dinama.
Petar Vlahov u Studiju 4 ugostio je poznate sporske novinare, Antona Samovojsku i Zdravka Reića, koji su se, među ostalim, osvrnuli i na smjenu na klupi trenutačno vodeće momčadi Prve HNL, zagrebačkog Dinama, na koju je zasjeo Nikola Jurčević.

Jurčević nakon 15 godina opet na klupi Dinama


Nikola Jurčević najbolje je od svih rješenja koja su nuđena nakon Cvitanovićeve ostavke, poznajem ga jako dobro, još od njegovih juniorskih dana u Dinamu. Vrlo je uporan, zna, pametan je i stalno radi na sebi, rekao je Samovojska o novom strategu Modrih.

Mislim da je to dobro, iako mu mnogi prigovaraju da je u posljednje vrijeme bio "samo drugi", odnosno pomoćnik i asistent Slavenu Biliću. To apsolutno ne stoji, on je zajedno s Bilićem rastao i Bilić je s njim rastao te mislim da to nije nikakav hendikep, i da je on odličan izbor, smatra Reić.

Više doznajte u videu!Zdravko Reić (Scresnshot: HRT)

Zdravko Reić (Scresnshot: HRT)

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!