[VIDEO] Modrić ekskluzivno za HRT: Ponosan sam na sve postignuto

03.12.2018.

23:17

Autor: HRT

default error photo
"Možda izgledam dosta miran i staložen, ali unutra u meni su nevjerojatne emocija, sreća i ponos zbog svega što sam postigao ove godine", rekao je za HRT Luka Modrić.
Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu, nagradu koju France Football dodjeljuje najboljem igraču godine. U razgovoru za HRT kapetan Vatrenih je rekao kako je ponosan na sve što je postigao ove godine. Osjećaj je zaista fenomenalan. Teško je opisati i naći prave riječi da opišem trenutno stanje. Možda izgledam dosta miran i staložen, ali unutra u meni su nevjerojatne emocija, sreća i ponos zbog svega što sam postigao ove godine s klubom i reprezentacijom. Ova nagrada je zasluga svih njih, rekao je Modrić. Samim time što sam osvojio Zlatnu loptu pokazuje koliko ljudi cijene naš uspjeh na Svjetskom prvenstvu. Naravno tu dolaze igre za Real Madrid, ali sigurno je da su igre na SP-u i uspjeh koji smo tamo ostvarili je bio jedan dodatan okidač za ljude da glasaju za mene, objasnio je Modrić. Cijeli razgovor pogledajte u prilogu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!