20:20 / 23.04.2018.

Autor: A.M./HRT

[VIDEO] Jeličić: Hajduk sam sebi zabio nož u leđa

-

-

Foto: - / -

Joško Jeličić i Mateo Beusan analizirali su u emisiji Stadion derbi Hajduka i Dinama, kao i ostale utakmice u zadnjim kolima domaće lige.
Joško Jeličić i Mateo Beusan analizirali su u emisiji Stadion derbi Hajduka i Dinama, kao i naknadne potrese oko splitskog kluba. Jeličić se prvo osvrnuo na smjenu predsjednika Ivana Kosa. Nevjerojatno mi je da je Hajduk sam sebe destabilizirao u ovom trenutku, tajming je nevjerojatan. Imate trenera koji vas je doveo u situaciju da se borite za prvaka, gdje momčad raste. Onda se dogodi situacija gdje praktički cijela ekipa, i igrači i trener, trpe zbog situacije oko predsjednika. Neću ulaziti u detalje, nisam upoznat s time, ali igrači nakon utakmice daju podršku predsjedniku, dakle bili su dakle destabilizirani. Zanima me sportska struktura, jer sad odlaze predsjednik i sportski direktor, što se događa s trenerom koji nije još produžio ugovor, što se događa spotencijalnim prinovama, odnosno s planiranjem sljedeće sezone? Na koji način se momčad može osnažiti kad jasne sportske strukture nema?, upitao se HRT-ov stručni komentator. O samom derbiju Jeličić je rekao: Iznimno sam zadovoljan načinom na koji su se ponašali akteri derbija, uključujući sudačku petorku.
Ova dva kola su možda najbolja u drugom dijelu prvenstva, komentirao je suđenje Mateo Beusan.

Treba čestitati trenerima, to je prava reklama za našu ligu. I prije i nakon utakmice vrlo odmjerene izjave trenera. U konačnici rekao bih da je Dinamo iskoristio svoje prigode i uz jednog veličanstvenog Livakovića zasluženo slavio. Obje ekipe, odnosno oba trenera, imale su jasne ideje kako doći do pozitivnog rezultata, to je pobjeda, dodao je Jeličić.

Dinamu je ovo bila treća utakmica, igrali su protiv Osijeka u srijedu gdje su se dosta potrošili, bilo je logično da Nikola u prvih 20 minuta pokuša doći do prednosti koja bi mu stabilizirala momčad, komentirao je početni pritisak Dinama.

Kopić nije odstupio od onog što on jest. Igrači su individualno narasli, kao momčad imaju glavu i rep, vidi se njegov sustav, njegova ideja igre. I Nikoli želim dovoljno vremena da napravi svoju selekciju igrača, jer sad Dinamo rješava stvari na talent, smatra Jeličić. 
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!