14:05 / 29.12.2019.

Autor: T.D./Hina

Veznjak Gorice Mario Marina karijeru nastavlja u Azerbajdžanu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Mario Marina napustio je redove HNK Gorice i karijeru će nastaviti u klubu Sabah iz Bakua.
Veznjak Mario Marina (30) napustio je redove HNK Gorice i karijeru će nastaviti u Azerbajdžanu, u klubu Sabah iz Bakua, objavio je u nedjelju hrvatski prvoligaš.


Mario Marina je bio dokapetan Gorice, za koju je skupio 102 nastupa. U Goricu je prvi put došao je u zimu 2016. godine iz Šibenika, pri čemu se zadržao godinu dana. Nakon pola sezone u Širokom Brijegu vratio se u Goricu te je imao iznimno važnu ulogu u borbi za ulazak u Prvu ligu, kao i izgradnju statusa kakvog klub danas ima u prvoligaškom društvu.

- Nažalost, došlo je vrijeme za rastanak, za novu stranicu u mom životu i karijeri. Proveo sam prekrasno razdoblje u HNK Gorici, vrijeme u kojem smo postigli vrhunske rezultate i nadam se da će klub nastaviti ići u tom smjeru. Zahvaljujem svima, od predsjednika do čistačica, a najviše hvala mojim suigračima i stručnom stožeru na čelu s trenerom Sergejom Jakirovićem, rekao je Marina na odlasku iz kluba u kojem je proveo tri i pol sezone.
 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!