Veliko slavlje nakon naslova Futsal Dinama

30.05.2023.

10:09

Autor: HRT

Veliko slavlje u Draženovom domu

Veliko slavlje u Draženovom domu

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Nakon što je Futsal Dinamo osvojio naslov hrvatskog prvaka, navijači su u Draženovom domu i oko njega priredili veliku proslavu.

Službeno ih je u dvorani bilo oko 4.500, no ta brojka se čini premala za užarenu atmosferu koja je vladala.


Nakon utakmice u kojoj je Futsal Dinamo s 3:1 pobijedio Olmissum i uzeo povijesnu titulu, slavlje se nastavilo u okolnim ugostiteljskim objektima, a pjesma je trajala dosta dugo u noć.


-  Bez riječi sam, želim se zahvaliti se navijačima, izgurali su nas do pobjede s ovim dečkima koji su pokazali fenomenalnu glavu, ovo nije lako i ja im od srca čestitam, rekao je trener Futsal Dinama Matija Đulvat.


- Oduševljen sam viđenim u finalnoj seriji između Futsala Dinama i Olmissuma, kako odličnim futsalom tako i sjajnom atmosferom na tribinama. Sve čestitke Futsal Dinamu na povijesnoj, prvoj tituli prvaka, proslavljenoj u zaista impresivnom dekoru Draženovog doma. Klub je godinama kvalitetno rastao na terenu i izvan njega, i sada je došao do samog vrha. Finalna serija bila je prava promocija futsala, a HNS će nastaviti ulagati u razvoj sporta koji je po gledanosti nedvojbeno prvi dvoranski sport u Hrvatskoj, što je u zemlji s velikom tradicijom košarke i rukometa sjajan doseg, poručio je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić

Galerija
Veliko slavlje u Draženovom domu, Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Veliko slavlje u Draženovom domu, Foto: Goran Stanzl/PIXSELLProslava naslova Futsal Dinama, Foto: Goran Stanzl/PIXSELLVeliko slavlje u Draženovom domu, Foto: Goran Stanzl/PIXSELLVeliko slavlje u Draženovom domu, Foto: Goran Stanzl/PIXSELLVeliko slavlje u Draženovom domu, Foto: Goran Stanzl/PIXSELLVeliko slavlje u Draženovom domu, Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!