Velikani Zagreba navijaju za Dinamo

25.02.2021.

12:56

Autor: HRT

Ljudevit Gaj s Dinamovim šalom navija za današnji uspjeh Dinama

Ljudevit Gaj s Dinamovim šalom navija za današnji uspjeh Dinama

Foto: Sanjin Strukic / PIXSELL

Na dan velike i važne utakmice za zagrebačke plave, navijački šalovi Dinama postavljeni su na nekoliko spomenika u Zagrebu.

Nakon što je u sklopu Dinamovog proljeća najprije zasvijetlila zagrebačka fontana, navijački šalovi postavljeni su na 22 spomenika diljem grada.

Galerija
Velikani Zagreba navijaju za Dinamo, Foto: Željko Puhovski, Damjan Tadić/CROPIX
Velikani Zagreba navijaju za Dinamo, Foto: Željko Puhovski, Damjan Tadić/CROPIXVelikani Zagreba navijaju za Dinamo, Foto: Željko Puhovski, Damjan Tadić/CROPIXVelikani Zagreba navijaju za Dinamo, Foto: Željko Puhovski, Damjan Tadić/CROPIXVelikani Zagreba navijaju za Dinamo, Foto: Željko Puhovski, Damjan Tadić/CROPIX

Nogometaši Dinama od 21 sat na Maksimiru igraju uzvratni susret 16-ine finala Europske lige protiv Krasnodara te brane prednost od 3-2 stečenu u prvom dvoboju u Rusiji.

I trener Zoran Mamić i kapetan momčadi Arijan Ademi složni su kako se hrvatski prvak neće braniti, već će pokušati novom pobjedom izboriti prolazak u osminu finala.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!