"Vedri duh svlačionice, pozitivac i emotivac, a pritom vrhunski nogometaš"

26.08.2022.

16:21

Autor: I.L./HRT/HNS

Luka Modrić, Šime Vrsaljko

Luka Modrić, Šime Vrsaljko

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Nakon što je dugogodišnji desni branič Vatrenih Šime Vrsaljko odlučio okončati reprezentativnu karijeru, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić zahvalio mu je na doprinosu hrvatskoj reprezentaciji.

 - U potpunosti poštujemo Šiminu odluku da reprezentaciji više ne može dati ono što bi želio te mu u ime Hrvatskog nogometnog saveza želim zahvaliti na velikom doprinosu koji je dao uspjesima naše reprezentacije. Šime je uistinu bio vedri duh naše svlačionice, pozitivac i emotivac, a pritom vrhunski nogometaš, objavio je HNS na službenim stranicama


- Fotografija na kojoj Šime leži i grli hrvatsku zastavu nakon pobjede protiv Engleske uvijek će ostati simbol radosti, patriotizma i ponosa s kojima je nastupao za Hrvatsku. Šimi sam poručio da je njegova pozitivna energija zarazna te da su mu vrata hrvatskog nogometa uvijek otvorena. Dakako, želim mu puno sreće i uspjeha u nastavku nogometne karijere, kao i u privatnom životu, zaključio je Kustić. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!