11:49 / 16.10.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Vatreni zadovoljni: Trebala nam je ova pobjeda

-

-

Foto: - / -

"Hvala izborniku na pohvalama, znamo da desni bek nije moja pozicija, ali trudim se pokriti kada nema Vrsaljka", istaknuo je Jedvaj.
Znali smo da će nam biti malo teže s obzirom da smo igrali prije tri dana i da nismo znali puno o Jordanu. Čestitke nama na pobjedi, Jordanu na dobroj igri, a najvažnije da smo mi pobijedili i vratili se na pravi put, rekao je Tin Jedvaj nakon što su Vatreni u prijateljskom susretu na Rujevici pobijedili Jordan 2:1.

Manje je važno tko je postizao pogotke, svi smo tu jedni za druge i nadam se da će tako i ostati. Ovo je bio dobar uvod za ono što nas čeka u studenome, trebamo se dobro pripremiti i izbjeći ozljede. Hvala izborniku na pohvalama, znamo da desni bek nije moja pozicija, ali trudim se pokriti kada nema Vrsaljka. Igrao bih i vratara ako treba, dajem sve od sebe, dodao je Jedvaj.
Milan Badelj zadovoljan je pobjedom, a što se tiče igre veli da nisu bili na svojoj razini: Ipak, trebala nam je ova pobjeda, prva nakon Svjetskog prvenstva. Sudac je pustio malo agresivniju igru i dobro je što se nitko nije ozlijedio. Pobjeda Engleske kod Španjolske u Ligi nacija ide nama na ruku, još smo u igri. Španjolska u Maksimiru bit će savršena pozivnica za sve koji vole nogomet i hrvatsku reprezentaciju.
Jordanci su bili dosta žilavi, bila je to prilično teška utakmica. Dobili su dodatni poticaj kad su zabili taj sretni pogodak. Nama je potrebno stvarati još više šansi, tada je i napadačima lakše zabijati. Pred nama su sada dvije teške utakmice u studenome, sve je ostalo otvoreno u Ligi nacija i nadamo se doći u pravoj formi. Imamo još šanse biti prvi u skupini, istaknuo je Ivan Santini.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!