13:59 / 12.11.2019.

Autor: I.L.K./HNS/HRT

Vatreni prikupili više od pola milijuna kuna

Luka Modrić (Luka Stanzl/PIXSELL)

Luka Modrić (Luka Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Prikupljaju se sredstva za Dječju bolnicu Kantrida i akciju Korak u život.
Hrvatski nogometni reprezentativci na sinoć održanoj donatorskoj večeri Zaklade Vatreno srce primili su 84 tisuće poziva i uz pomoć građana prikupili više od pola milijuna kuna za djecu Hrvatske, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Hrvatski nogometni savez prikupljenom iznosu dodat će još sto tisuća kuna, a građani humanitarni broj telefona 060 9002 mogu zvati do 1. prosinca.

Ove godine Zaklada prikuplja sredstva za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život koja mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi osigurava stipendije za fakultetsko obrazovanje.

- Ponosni smo na ovu akciju. Naša zaklada Vatreno srce je napravila jako puno i stoga vas molim, zovite i dalje. Pomozimo, budimo svi zajedno, ujedinimo se u ovakvim stvarima. Hrvatska je puno puta pokazala da smo svi jedno kad je najpotrebnije, i zato vas molim da i ovaj put pomognemo onima kojima je pomoć potrebna, rekao je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i član Upravnog odbora Zaklade Vatreno srce.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!