Vatreni pozivaju građane: Od danas aktivan broj za pomoć djeci

12.11.2018.

11:20

Autor: HRT

default error photo
Hrvatski reprezentativci pozivaju građane da nazovu humanitarni broj telefona 060 9004 i tako pomognu djeci diljem Hrvatske.
Hrvatski reprezentativci pozivaju građane da nazovu broj telefona 060 9004 i tako pomognu djeci diljem Hrvatske. Pozivom na navedeni broj priključujete se velikoj akciji Zaklade Vatreno srce, putem koje hrvatska nogometna reprezentacija već godinama pomaže potrebitoj djeci. U Upravnom odboru Zaklade Vatreno srce su kapetan Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić te liječnici prim. dr. Zoran Bahtijarević, prof. dr. sc. Boris Nemec i prof dr. sc. Josip Paladino. Ove godine Zaklada prikuplja sredstva za nabavu kirurških instrumenata za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te za akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Cijena poziva je 6,25 kuna, a broj je aktivan od danas do 3. prosinca. Reprezentativci pozivaju građane i da poprate donatorsku večer Zaklade Vatreno srce, koja će se sutra, u utorak, 13. studenoga od 20.05 sati izravno prenositi na Prvom programu HRT-a. U sklopu bogatog programa bit će organiziran i call centar u kojem će sudjelovati hrvatski reprezentativci. Osim s igračima i članovima stručnog stožera, pozivatelji humanitarnog broja moći će razgovarati i s poznatim hrvatskim sportašima, pjevačima, glumcima i voditeljima. Nema ničeg ljepšeg i važnijeg od pružanja pomoći potrebitoj djeci, stoga okrenite broj 060 9004 i pokažite svoje veliko srce!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!