Vatreni odradili trening na Rujevici, pošteda za Modrića

05.06.2023.

20:13

Autor: I.Ž.K./HRT

Trening Vatrenih na Rujevici

Trening Vatrenih na Rujevici

Foto: Nel Pavletić / PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija na Rujevici se priprema za nastup na završnom turniru trećeg izdanja Lige nacija. 

Vatreni će u Rijeci trenirati tjedan dana, a sljedećeg ponedjeljka otputovat će u Rotterdam gdje ih 14. lipnja očekuje polufinalni dvoboj s domaćinom Nizozemskom. 

Galerija
Trening hrvatske nogometne reprezentacije, Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Trening Vatrenih, Foto: Nel Pavletić/PIXSELLTrening Vatrenih na Rujevici, Foto: Nel Pavletić/PIXSELLTrening Vatrenih, Foto: Nel Pavletić/PIXSELLTrening Vatrenih, Foto: Nel Pavletić/PIXSELLTrening Vatrenih, Foto: Nel Pavletić/PIXSELLTrening Vatrenih, Foto: Nel Pavletić/PIXSELLTrening Vatrenih bio je otvoren za gledatelje, Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Među nekoliko igrača koji su danas na prvom treningu dobili poštedu bio je i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Današnji trening bio je otvoren za gledatelje pa su i brojni navijači dobili priliku osjetiti atmosferu.

Prije treninga na konferenciji za medije izbornik Zlatko Dalić objavio je konačni popis igrača za završni turnir, a među 23 prijavljena igrača nema mladoga Diona Drene Belje. Napadač Augsburga bit će s Vatrenima do njihovog odlaska za Nizozemsku, a on će se priključiti mladoj reprezentaciji koju čeka nastup na U-21 Euru.

S Rujevice se za Dnevnik javio Hrvoje Hrengek.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!