U Svetom Ivanu Zelini novi teren s umjetnom travom

08.11.2022.

16:36

Autor: A.M./Hina

Umjetna trava /Ilustracija

Umjetna trava /Ilustracija

Foto: Ivica Galović / PIXSELL

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Marijan Kustić otvorio je u Svetom Ivanu Zelini novi teren s umjetnom travom Nogometnog kluba Zelina, javlja HNS.

- Drago mi je da u Svetom Ivanu Zelini otvaramo dvadeseti teren s umjetnom travom, pritom zahvaljujem predsjedniku Nogometnog kluba Zelina, Miji Stipiću, koji je uistinu bio uporan kad je u pitanju realizacija ovog projekta. Hrvatski nogometni savez participirao je s umjetnom travom u iznosu od dva milijuna i 400 tisuća kuna, naš je cilj ulaganje i poticanje čelnika lokalnih samouprava da također ulažu u infrastrukturu, a ovo je najbolji primjer kvalitetne suradnje. Radujem s daljnjim ulaganjima u umjetnu travu širom Hrvatske, rekao je prvi čovjek hrvatskog nogometa Kustić.


Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je delegaciju HNS-a, koju su činili i dopredsjednik Nenad Črnko, ujedno i predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije, član Izvršnog odbora Nenad Horvatić, ujedno i predsjednik Komisije za infrastrukturu, izvršni direktor Tomislav Svetina, voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, a svečanom otvaranju prisustvovali su i predsjednik Nogometnog kluba Zelina Mijo Stipić te gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec.


Ove godine su, osim u Svetom Ivanu Zelini, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću, Novom Marofu, Kutini i Gospiću, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!