10:40 / 14.02.2021.

Autor: HRT

U Hajduku čak 20 zaraženih koronavirusom

Igrači Hajduka

Igrači Hajduka

Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Hajduk je objavio nove informacije o broju zaraženih koronavirusom u klubu po povratku iz Rijeke. Čak 13 dodatnih članova kluba bilo je pozitivno na testiranju na COVID-19, od čega sedam prvotimaca te šest članova stručnog stožera.

Od ukupno 33 članova Hajdukove ekspedicije koja je zajedno boravila na putovanjima u Osijeku i Rijeci zaraženo je njih 20 (12 igrača i osam članova stožera) dok je ostatak u propisanoj samozolaciji na osnovu upute nadležnog epidemiologa NZJZ-a SDŽ. Podsjetimo, Klub je u petak objavio da je nakon prvotnih testiranja imao sedam osoba pozitivnih na koronavirus zbog čega je odgođen prvenstveni ogled sa Slaven Belupom.


- Klub će, u skladu s novim razvojem događaja, od povjerenika natjecanja Josipa Breznog zatražiti odgodu derbija s Dinamom koji je na rasporedu u nedjelju 21. veljače, objavio je Hajduk.

Liječnička služba HNK Hajduk će vršiti pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar Kluba kako bi se zaštitili svi igrači i zaposlenici, a poduzete su i dodatne mjere zaštite.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!