22:29 / 16.07.2021.

Autor: A.M./HRT

Trener senzacionalnog Slavena: Imali smo sreće, ali ona prati hrabre

 Trener Slaven Belupa Dean Klafurić

Trener Slaven Belupa Dean Klafurić

Foto: Matija Habljak / PIXSELL

Nakon što je senzacionalno u prvom kolu HNL-a pobijedio Dinamo na Maksimiru, Trener Slaven Belupa Dean Klafurić bio je sretan, ali je i priznao kako je njegova momčad imala sreće.

- Moramo biti iskreni i reći da smo imali sreće u ovoj utakmici, ali sreća prati hrabre. Znali smo kako možemo protiv Dinama i veselili smo se toj utakmici, jer naši mladi igrači i debitanti mogli su samo dobiti, bez obzira na krajnji rezultat, a na kraju je i on bio odličan. Pokušali smo svesti šanse Dinama na najmanju moguću mjeru. Imali su oni svoje šanse, ali imali smo i mi svoje, da smo u prvom poluvremenu bili malo hrabriji, mogli smo i više napraviti, rekao je Klafurić i nastavio:


- U ovoj smo utakmici bili bez Gode, Lulića i Knölla, koji su nam standardni igrači, tako da se tek moramo kompletirati. Imamo ove mlade igrače i to je naše veliko bogatstvo, bila bi šteta zatvarati ih nekim neplaniranim dovođenjem novih igrača jer ovi dečki imaju stvarno velik potencijal. Ne trebamo sad upadati u euforiju, ali sigurno da se trebamo veseliti. No sutra to sve moramo zaboraviti, imamo još puno prostora za napredak, zaključio je Klafurić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!